eqphysio.dk
Equestrian Physio & Performance

Programlægning og personlig træning
Ryttertræning

Personligt tilrettelagt ryttertræningsforløb

Ryttertræning
Bliv en bedre rytter med målrettet specifik ryttertræning - til glæde for dig og din hest!

Vi forventer en masse af vores heste. Vi sætter os på ryggen af dem og forventer at de bliver i balance med vores ekstra vægt samtidig med at de skal springe forhindringer, gå ture i kuperet terræn og udføre dressurøvelser.

Som ryttere, kan vi gøre hestens job lettere, ved at træne vores egen krop, så vi kan balancere og bevæge os bedre på hesten. Kommunikationen mellem hest og rytter forbedres når rytteren har bedre kropskontrol og vores hjælpere bliver tydeligere og mere konsekvente.

Et ekstra plus er, at når vi føler os stærkere og bedre positioneret i sadlen, stiger vores selvtillid og dermed bliver det nemmere at præstere. Vi gør det desuden muligt for vores krop, at kunne holde til at ride i mange år! 

Hos eqphysio.dk er der mulighed for både online træningsforløb og personlig træning! 

Ryttertræningsforløb

Personlig målrettet programlægning

Du får udarbejdet et personligt målrettet træningsprogram. Det betyder i praksis, at du opgiver en masse information om, hvem du er og hvad du ønsker med træningen. Det er eksempelvis din alder, din ridedisciplin, hvilket niveau du rider på og ønsker at ride på, hvad din træning skal medføre, hvor meget du vil og kan træne, vil du træne i center eller hjemme og meget mere. – Du får tilsendt et spørgeskema ved oprettelse. Får at opnå oprigtige resultater, er et træningsforløb hos mig af minimum 8 ugers varighed. 

Ud fra alle disse informationer udarbejder jeg et træningsforløb til dig! 

Det får du: 

  • Personligt tilrettelagt træningsprogram med udgangspunkt i dig, din hverdag og dine ønsker – udarbejdet af din fysioterapeut fra eqphysio.dk
  • Adgang til online platform med dine programmer og video af alle dine øvelser 
  • Ugentlig opfølgning – men du må altid kontakte mig udover dette 
  • Fri sparring med mig gennem platformen – send eksempelvis en video af en øvelse, hvis du er i tvivl om, du udfører den korrekt 
  • Rabat på personlig træning 

Personlig træning

Vil du se hurtigere resultater af din træning?

Vil du opnå mere, være sikker på at din krop bliver presset optimalt, at du udfører alle dine øvelser korrekt og have det fulde udbytte af træning med din fysioterapeut fra eqphysio.dk – så er personlig træning noget for dig! 

Jeg tilbyder personlig træning i Bodyfit Holstebro. 

Du får, udover dit personlige målrettede træningsprogram, personlig træning med fysioterapeut Charlotte Amby, som sørger for at du får mest udbytte af din træning hver gang! 

Kontakt mig helt uforpligtende for mere info!

Følg eqphysio.dk – Equestrian Physio & Performance på Facebook og Instagram!

Scroll to top